Снимка и видео Туитър/Jackson ProskowНещо се случва в Капитолия. Полицията е

...
Снимка и видео Туитър/Jackson ProskowНещо се случва в Капитолия. Полицията е
Коментари Харесай

Дим над Капитолия, сградата е блокирана

Снимка и видео Туитър/Jackson Proskow

Нещо се случва в Капитолия. Полицията е там и взема ограничения. Напрежението идва само три дни преди встъпването в длъжност на Джо Байдън като президент на Съединени американски щати.

Сградата на Капитолия във Вашингтон беше блокирана по време на подготовка за инаугурацията на Джо Байдън в сряда заради „ външна опасност “, като извън се виждаше пушек.
 

Сградата на Капитолия във Вашингтон е блокирана, като не се позволява влизане или излизане заради външна опасност за сигурността. Хората са призовани да останат в постройката, оповестява Ройтерс, цитирайки собствен източник, написа

На видео, споделено от журналиста Джаксън Проскоу, се вижда пушек над Капитолия и могат да се чуят алармата и апелите, отправени по звуковата уредба. 

Според NBC димът идва от интернат за бездомни, макар че не е ясно дали това е повода за блокирането на Капитолия.  Според телевизионния канал пламъците са потушени, а хората, които са репетирали за встъпването в служба на новоизбрания президент, са напуснала периметъра. 

BREAKING: Smoke rising behind Capitol building. Inauguration rehearsal appears to be evacuating. Emergency announcement playing at Capitol grounds.
— Jackson Proskow (@JProskowGlobal)
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР